Elkészítés: A hagymát és a gombát felaprítom. Olajon megfonnyasztom a hagymát, majd rádobom a gombát, és együtt párolom őket. Közben sózom, borsozom ízlés szerint.
Eközben a lehártyázott húst ujjnyi csíkokra vágom, kicsit kiklopfolom. Beszórom fokhagymasóval, lisztben megforgatom a szeleteket, majd forró olajon mindkét felüket megsütöm.
A gombához hozzáadom a nagy pohár tejfölt, beleaprítom a snidlinget, megszórom majorannával, belekeverem az étkezési keményítőt, és 1-2 perc alatt összefőzöm, majd az egészet leturmixolom.
Az elősütött húsokat beleteszem a szószba, és még negyed órát kis lángon tovább párolom benne.
Főtt tésztával tálalom.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre