Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Sertéskaraj színes raguval

MME MME
60 perc
bonyolult
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A kicsontozott sertéskarajt kis szeletekre vágom, és a zsír felén átsütöm. Ráöntök 3 dl csontlevet és puhára párolom.

A maradék zsíron üvegesre fonnyasztom a finomra vágott vöröshagymát. Ráteszem a megtisztított és vékony szeletekre vágott gombát. Saját levében puhára párolom, majd hozzáadom a kukoricát, a lecsót és az apróra vágott uborkát. Megsózom, borsozom, és rászórok 1 kanál lisztet. 1-2 percig pirítom, majd felengedem a maradék csontlével. Állandó keverés közben felforralom.

Tálaláskor a húsra öntöm a ragut, és vegyes körettel kínálom.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek