Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Krausz Gábor arról beszélt, hogyan traumatizálták az óvodában

default user icon
MME
Elindult a Séfek séfe, a tv2 gasztrorealityjének új évada - az első, adás, ahogy a casting epizódoknál már megszokhattuk, nem szűkölködött drámai és igen komikus pillanatokban sem. Amikor Krausz Gábor az egyik étel kapcsán egy óvodai ért traumájáról számolt be, például, az cseppet sem volt vicces.

A Séfek Séfe új évadának első adásában az egyik versenyző töltött paprikát szolgált fel a Krausz Gábor, Vomberg Frigyes és Wolf András alkotta zsűrinek, és bár nagy műgonddal elkészített ételről volt szó, mégsem aratott vele osztatlan sikert Mocsi, a fogás készítője.

"Az a baj, hogy ez az egy étel, amitől rosszul vagyok, nekem trauma a töltött paprika gyerekkorom óta" - mondta el Krausz, aki ezután elmesélte, hogy egyszer óvodában nem akarta megenni, mivel eleve viszolygott a édes, paprikás-paradicsomos illatától, mire az óvónő belenyomta az orrát az ételbe, és arra kényszerítette, hogy lapátolja be.

Végül a séf nem adott továbbjutást jelentő kést a versenyzőnek - nem az ételválasztás, hanem a kitálalt töltött paprika minősége miatt -, de Vomberg Frigyes végül megkegyelmezett a fogást készítő Mocsinak, aki így zöld utat kapott a következő szintre lépéshez.

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss