Elkészítés: A tojásokat főzzük tíz percig, öblítsük le hideg vízzel, majd hámozzuk meg héjától. Pirítsuk meg a kenyérszeleteket. Locsoljuk meg kevés olívaolajjal, cseppnyi ecettel, fűszerezzük csipetnyi sóval, borssal, oreganóval. A salátát szedjük leveleire, mossuk meg, szárítsuk meg. Tegyük a leveleket a pirítósra. A többi hozzávalóval díszítsük: a negyedelt paradicsomokat helyezzük a vékonyra szeletelt sajtra; a felbontott halkonzervet törjük össze villával, púpozzuk a szendvicsekre a negyedbe vágott tojáscikkek mellé. Frissen tálaljuk, mert az olajos alapöntet idővel átáztatja a kenyereket.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre