Elkészítés: A cukrot, margarint és tojást piskótaszerűre kavarjuk. Felébe 20 dkg lisztet, 1/2 sütőport, 1 vaníliát, a másik felébe 18 dkg lisztet, 1/2 sütőport, 1 evőkanál kakaót teszünk. Zsírozott, lisztezett tepsiben sütjük. Ha kisült, az egyik lapot lekvárral megkenjük, a másikat rátesszük. Hosszában kettévágjuk, újra megkenhük lekvárral és egymásra tesszük. Lenyomatjuk. Egy centis csíkokat vágunk belőle és lefektetjük, megkenjük lekvárral. A csíkokat úgy helyezzük, hogy sárgára barna kerüljön. 3 csík kerül egymásra, és három rúd lesz. Csokival bevonjuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre