Elkészítés: A sárga és a barna tészta hozzávalóiból piskótákat sütünk. Ha kihűlt, a kakaós piskótát 13 egyforma
hosszú csíkokra vágjuk.
A krémhez a túrót a cukorral és a citromlével elkeverjük, a tojásfehérjék felvert habjával összeforgatjuk, végül hozzáadjuk a zselatint.
A sárga piskótát vékonyan megkenjük a krémmel, rátesszük a 7 csík barna piskótát úgy, hogy egyenletes távolságra legyenek egymástól. A hézagokat megtöltjük krémmel, majd ahol a krém van, oda rakjuk a maradék barna piskótacsíkokat. A hézagokat ismét megtöltjük krémmel.
A tetejét csokoládémázzal öntjük le, melyhez a tortabevonót felolvasztjuk és hozzákeverjük az étolajat.
Néhány órát hagyjuk pihenni, majd keresztben szeleteljük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre