Elkészítés: A sajtot egészben beledobjuk 5 percre forró vízbe, majd kivesszük, és nyújtódeszkán 1/2 cm-esre sodorjuk. Tegyünk alá fóliát, és ezen sodorjuk! Keverjük simára a krémsajtot. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, majd kenjük a kinyújtott sajtra, tegyünk rá salátalevelet, paradicsomkarikát, és a fólia segítségével tekerjük fel. Pár órára tegyük hűtőbe. A kenyereket vágjuk annyi szeletre, ahány szeletet vágunk a sajttekekercsből. Vajazzuk kicsit meg, fektessük rá a sajtot, é díszítsük pirospaprikával, zöldséggel. Mutatós, kiadós különlegesség.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre