Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Pudingos-barackos sütemény

75 perc
bonyolult
átlagos
6 adag
Hozzávalók
  • A tésztához:
  • 20 dkg liszt
  • 18 dkg margarin
  • 3 ek víz
  • A töltelékhez:
  • 21 db piskótatallér
  • 1 doboz őszibarackbefőtt
  • 7,5 dl tej
  • 2 csomag vaníliás pudingpor
  • 6 ek cukor
  • A cukormázhoz:
  • 25 dkg porcukor
  • 1 ek citromlé
  • 3 ek forró víz

Elkészítés

  1. A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, majd elfelezzük, és tepsi nagyságúra nyújtjuk (20×30 cm). Az egyik lapot a sütőpapírral bélelt tepsibe helyezzük. Kirakjuk szorosan a piskótatallérral, majd a lecsepegtetett barackkal.
  2. A vaníliás pudingport ízlésünknek megfelelő mennyiségű cukorral és tejjel felfőzzük. Ráöntjük a barackra, majd befedjük a másik kinyújtott tésztalappal. A tészta tetejét megszurkáljuk egy villával. Kb. 35 perc alatt 190 fokon szép világosra sütjük.
  3. A cukormáz hozzávalóit kikeverjük, és a kihűlt tészta tetejére kenjük, és hagyjuk megszáradni. Jól lehűtjük, majd szeleteljük.

    GARANTÁLT A SIKER! ÍME A LEGEGYSZERŰBB PUDINGOS DESSZERTEK >>> 

    A legjobb barackos receptek egy helyen >>> 

    MELYIK KONZERV ŐSZIBARACKBEFŐTT AZ, AMELYIKKEL NEM RONTJUK EL A SÜTINKET? >>>

Megjegyzés

Nagyon finom sütemény, ajánlom az elkészítését! - ditti56

Ezek is érdekelhetnek