Elkészítés: A tejfölt elkeverjük a cukorral és a vaníliás cukorral, majd a citromok reszelt héjával és kifacsart levével. Felverjük a tejszínhabot, és óvatosan a krémbe keverjük.
Egy nagy tortaforma karimáját tortatányérra helyezzük, belső felét és alját körberakjuk babapiskótával, majd beleöntjük a krém felét. Ráhelyezzük a maradék babapiskótát, majd ráöntjük a krém másik felét. Fél napra vagy egy éjszakára hűtőszekrénybe tesszük, hogy megdermedjen a krém.
Amikor kivesszük, leemeljük a karimát, a piskótákat már a krém tartja. Tetszés szerint díszítjük, selyemszalaggal átköthetjük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre