Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Érdemes alaposan átolvasni a karácsonyi Penny újságot, kincsekre lelhetsz benne!

default user icon
MME
Idén még emlékezetesebbé szeretné tenni a PENNY az ünnepi készülődést: érdemes alaposan szemügyre venni a hétfőtől érvényes karácsonyi akciós újságot!

A karácsonyi időszakban különösen fontosak a finom falatok, a közös családi és baráti étkezések, a vendégvárás. Ehhez nyújt segítséget a PENNY, az egész évben kedvező áron elérhető termékei mellett, az ünnepi szezonban a polcokra kerülő, exkluzív, sajátmárkás kínálatával -  köztük a Selection és Choco’la termékcsaládokkal -, és extraként, jópár jelentős kedvezményeket biztosító kuponnal is!

A teljes ünnepi kínálat idén megtalálható lesz a PENNY december 4-től érvényes, ingyenes karácsonyi katalógusában is, ami ezúttal nem csak kedvező ajánlatokat, ínycsiklandó ünnepi recepteket, de extra kedvezményeket biztosító kuponokat is tartalmaz, ezért mindenképpen érdemes alaposan átolvasni!

idén a Penny dolgozóinak is szebb lesz az ünnep

Mint azt a Mindmegette is megírta, a Penny 230 magyarországi üzlete közül egyik sem nem nyit ki december 24-én. 

„A magyar hagyományok szerint a család december 24-én, azaz Szentestén gyűlik össze. Idén a PENNY döntésnek köszönhetően valamennyi munkatársunknak ismét lehetősége nyílik ezen a napon már a készülődés időszakát is a szeretteivel tölteni. Természetesen a döntés meghozatala során a vásárlóink érdekeit is szem előtt tartottuk, így számukra hosszabb nyitvatartási időt biztosítunk az ünnepet megelőző napokban”– nyilatkozta ezzel kapcsolatban Kazatsay Eszter, a Penny magyarországi kommunikációs vezetője.

Ezek is érdekelhetnek

Friss