A fokhagymát meghámozzuk, összezúzzuk. A tojást habosra keverjük, kevés sóval, a tejszínnel, a liszttel és a fokhagymával. Egy kisebb serpenyőben felforrósítjuk az olajat, majd beleöntjük a tojásos keveréket, és addig sütjük, míg a szélek kissé megdermednek. Ezután megfordítjuk az omlettet, és a másik oldalon is 1-2 percig. Végül lehúzzuk a tűzről.
A sajtot durvára reszeljük, a paradicsomokat megmossuk, négybe vágjuk. A tálra tesszük az omlettet, majd elrendezzük rajta a paradicsomot és a reszelt sajtot. Ezután feltekerjük a tojáslepényt úgy, mint egy palacsintát.
A csirkemellet megmossuk, szárazra töröljük. Kiklopfoljuk, majd sózzuk és borsozzuk. Rátesszük a töltött omlettet, majd óvatosan feltekerjük az egészet úgy, hogy a hús teljesen befedje a tojást.
Felforrósítjuk a vajat, majd körbepirítjuk a hústekercset. Az alaplét aláöntjük, és lefedve, közepes lángon pároljuk-sütjük az egészet készre kb. 25 perc alatt, közben néhányszor megfordítjuk. Zöldségekkel körítve tálalhatjuk.