hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Olasz sajtgolyó

30 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A parmezánt és a mascarponét és az ízlés szerinti sajtot krémesre keverjük, majd hozzáreszeljük a fokhagymát, és sóval, borssal, bazsalikommal ízesítjük. 
  2. A masszát legalább 1 órára hűtőbe tesszük, majd diónyi gombócokat formálunk belőle. Tálaláskor megszórjuk tört rózsaborssal. 

MÉG TÖBB SAJTOS FINOMSÁG >>> 

VENDÉGVÁRÓ FALATOK >>> 

Megjegyzés

Előételként nagy sikere van a vendégeim körében ennek a sajtgolyónak. Érdemes dupla adagot készíteni, mert nagyon finom. - Baloghné Judit

Ezek is érdekelhetnek

Friss