Elkészítés: A tojássárgáját kikeverjük habosra a cukorral, a fehérjét felverjük habnak, és lassan összekeverjük. Hozzáadjuk a sütőporos lisztet és a vaníliás cukrot, összeforgatjuk. Ezt a masszát kétfelé osztjuk, és az egyik felébe kakaót teszünk.
Két habzsákba tesszük a masszát, és sütőpapírral kibélelt tepsibe ferdén csíkokat nyomunk felváltva.
180 fokos sütőben sütjük kb. 10 percig (tűpróbáig), még melegen a sütőpapírral együtt feltekerjük.
Mikor kihűlt, levesszük a sütőpapírt. a piskótát megkenjük nutellával, és ismét feltekerjük. Pici porcukorral meghintjük, és szeletelve tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre