Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Mustáros párolt marha

MME MME
75 perc
mester
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: Megtisztítom a marhahúst, és falatnyi darabokra vágom. Felkockázom a szalonnát és a vöröshagymát.

Egy serpenyőben kiolvasztom a szalonna zsírját, és megpirítom rajta a hagymát, beleteszem a marhahúst, és megpirítom minden oldalán. Aláöntök egy kevés vizet, és fedő alatt puhára párolom a húst, a vizet állandóan pótolom.

Mikor a hús megpuhult, zsírjára sütöm, meghintem liszttel, felengedem a tejszínnel és egy kevés vízzel. Sózom, borsozom és hozzáadom a mustárt. Még ezzel is párolom pár percig.

Frissen kifőtt tésztával, forrón tálalom.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek