Elkészítés: Megtisztítom a marhahúst, és falatnyi darabokra vágom. Felkockázom a szalonnát és a vöröshagymát.
Egy serpenyőben kiolvasztom a szalonna zsírját, és megpirítom rajta a hagymát, beleteszem a marhahúst, és megpirítom minden oldalán. Aláöntök egy kevés vizet, és fedő alatt puhára párolom a húst, a vizet állandóan pótolom.
Mikor a hús megpuhult, zsírjára sütöm, meghintem liszttel, felengedem a tejszínnel és egy kevés vízzel. Sózom, borsozom és hozzáadom a mustárt. Még ezzel is párolom pár percig.
Frissen kifőtt tésztával, forrón tálalom.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre