Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Mustáros marhaszelet

MME MME
2 4.2/5
60 perc
bonyolult
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: Serpenyőben kevés zsíron az apróra vágott vörös hagymát üvegesre pirítjuk. A hússzeleteket kiverjük, megkenjük mustárral, ráhelyezünk 1-1 szalonna szeletet, sózzuk, borsozzuk. Összecsavarjuk, és cérnával átkötjük. A hústekercseket ráhelyezzük a hagymára, csontlevet öntünk rá, és lassú tűzön puhára pároljuk. Amikor a hús megpuhult, ráöntjük a tejfölt, felforraljuk, nokedlivel vagy makarónival tálaljuk.

Megjegyzés

A mustár és a füstölt szalonna pikáns ízt ad a húsnak.
- MME

Ezek is érdekelhetnek