A csokoládét és a vajat vízgőz felett felolvasztjuk (maximum 55 fokig), és egy kevés cukorral fehéredésig habosítjuk. Két részletben hozzáadjuk a cukrot.
Két részletben fehéredésig keverjük a tojást. Elkeverjük és átszitáljuk a lisztet, a mandulalisztet, a sütőport.
Az olvasztott vajas csokoládét levesszük a tűzről, és egy másik tálba öntjük (ha ebben keverjük, nem tud hűlni a tészta). Hozzácsorgatjuk a tojásos keveréket, miközben folyamatosan keverjük egy spatula segítségével. Beletesszük a grand marnier-t és a szárazanyagokat.
Egy 8-12 mm átmerőjű habcső segítségével 4 cm átmérőjű halmokat készítünk a masszából. Ezután a fagyasztóba, vagy a hűtőbe tesszük kb. 15 percre, amíg teljesen megdermed.
Mindegyiket még hidegen cukorba forgatjuk, és 170 fokon 4-6 perc alatt megsütjük. A sütőpapírral együtt áthúzzuk egy rácsra, hogy kihűljön, de ne száradjon (ha a tepsin hagyjuk, kekszet eszünk). Végül porcukorba forgatjuk.