Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Medve tört be a boltba: mancsával még a hűtőt is kinyitotta

default user icon
MME
Nem mindennapi jelenetet rögzített egy indiai bolt biztonsági kamerája. A raktárba ugyanis egy medve tört be, az állat pedig kiszagolta az ott tárolt tejtermékeket, és meg is dézsmálta a készletet.

Nem először fordul elő, hogy a medvék túl közel merészkednek az emberhez, sőt be is törnek egyes helyekre élelem után kutatva. Az indiai medve azonban már-már akrobatikus képességről, kéz- vagyis mancsügyességről tett tanúbizonyságot. A maci ugyanis nemcsak betört az India észak-nyugati részén, Rádzsasztán államban található Ábu-hegy egyik raktárába, de mancsával felnyitotta a hűtőszekrényt és kiette belőle a tejtermékeket.

A nem mindennapi tettről videó is készült, ugyanis a raktárban biztonsági kamera működött, amely rögzítette a szőrös tolvajt munka közben. A kamerafelvételen jól látszik, hogy a raktárban majdnem a plafonig érnek a rekeszek, melyeken az egyik indiai, tejtermékeket gyártó és forgalmazó vállalat, az Amul logója olvasható.

A medvét végül sikerült elijesztenie a helyieknek, és szerencsére senki nem sérült meg – számolt be az esetről az India TV News, ahol a videó is megtekinthető.

Borítókép: Shutterstock

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek