Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Nincs emelés! Ezeknek a termékeknek az árát befagyasztja a népszerű élelmiszer-üzletlánc

default user icon
MME
Az Árstop Extra Promóció keretein belül úgy döntött a SPAR, hogy meghosszabbítja akcióját, így bármi történjen, a népszerű élelmiszer-üzletlánc március 31-ig biztosan befagyasztva tartja háromszáz terméke árát.

Az elmúlt hónapok gazdasági helyzete és az ünnepi időszak jócskán megterhelte a vásárlók pénztárcáját. A SPAR Magyarország erre reagálva azt a döntést hozta, hogy a meghosszabbított Árstop Extra Promóció keretein belül 2024. március 31-ig háromszáz termék árát nem emeli, azaz rögzíti. Az élelmiszer-üzletlánc biztosra veszi, hogy döntésnek a vásárlók is örülni fognak, hiszen olyan termékekhez juthatnak hozzá az átlagosnál alacsonyabb áron, mint a Nestlé gabonapehely, a Gyermelyi száraztészta, az Óriás Túró Rudi, a 7days croissant, valamint számos más, népszerű S-Budget termék.

Fontos stratégia akció szempontjából a SPAR és INTERSPAR részéről, hogy akár 20-40 százalékos árcsökkentést is tapasztalhatunk bizonyos termékek esetében, amit a hetente megjelenő extra akciós újságukban is kommunikálnak felénk így segítve a még tudatosabb fogyasztói magatartást. A kedvező árcédulával ellátott árucikkek kínálata igen nagy. A SPAR szupermarketekben közel 900, míg az INTERSPAR hipermarketekben közel 1200 termék tartozik a kedvezményes termékek közé január első napjaitól.

Azért, hogy a vásárlók továbbra is minőségi, s zömében hazai forrásból származó termékek széles választékához juthassanak hozzá, egyéb kedvezményekkel, akciókkal, hűség-, és kuponajánlatokkal segíti a SPAR a spórolást.

A MySPAR mobilalkalmazásról sem felejtkezett meg a szupermarket. Hetente frissülő, egy-egy kiemelt árucikkre vonatkozó kuponajánlataival, valamint az alkalmazásban is már elérhető havi rendszerességgel kiadott 20%-os kupon digitális verziójával további takarékoskodhatunk. A SuperShop-kártyán összegyűjtött pontok már nem csak levásárolhatóak, hanem használatával egyéb termékkedvezményeket is bezsebelhetünk. Szóval, ha hétvégi nagy bevásárlást tervezünk, akkor se feledkezzünk meg a SPAR és az INTERSPAR üzleteiről, hiszen péntektől-vasárnapig további extra ajánlatokba futhatunk.

(X)

Ezek is érdekelhetnek