Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Mantovai hústekercs II.

MME MME
45 perc
bonyolult
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A húsokat a rostokra merőlegesen bevagdossuk, vékonyra kiverjük, sózzuk, borsozzuk, és mindegyikre 1-1 sajtszeletet fektetünk.

A túrót villával jól összetörjük, elkeverjük a petrezselyemmel, majd a sajtok tetejére osztjuk. Először a sajtokra hajtjuk a húsok két végét, összegöngyöljük, fogvájóval rögzítjük.

A vajat az olajjal megforrósítjuk, és a húsokat körös-körül átsütjük benne. Végül a paradicsompürét és a fehérbort is hozzáadjuk, majd fedő alatt a levében megforgatva puhára pároljuk.

A pecsenyelével meglocsolt burgonyapürével tálaljuk.

Megjegyzés

Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek