Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Málnás-joghurtos piskótatekercs

MME MME
4 3/5
90 perc
mester
átlagos
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A pudingot simára keverjük a cukorral és egy deciliter vízzel, hozzáadjuk a joghurtot, elkeverjük, és felfőzzük. A Krémalapot porcukorral kikeverjük, hozzáadjuk a lehűtött pudingot, és egyenletes krémmé dolgozzuk össze. Az elkészült krémbe lazán belekeverjük a gyümölcsdarabokat. A piskótaroládot kitekerjük, megtöltjük a gyümölcskrémmel, majd visszatekerjük. Alufóliába csomagolva hűtőbe tesszük. Tálalás előtt megszórjuk porcukorral és felszeleteljük.

Megjegyzés

Tipp:A krémhez használhatunk más gyümölcsöket (pl. eper, körte, barack) azonos ízesítésű joghurttal vagy gyümölcs ízesítésű pudingport, natúr joghurttal. - MME

Ezek is érdekelhetnek