Magyaros galuskás gulyás

75 perc
mester
megfizethető
4 adag
Hozzávalók
Allergének
  • Glutén
  • Tej

Elkészítés

  1. A vöröshagymát megpucoljuk, felkockázzuk, olajon megdinszteljük, meghintjük fűszerpaprikával. Hozzáadjuk a felkockázott húst. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, meghintjük köménnyel, belepréseljük a fokhagymát.
  2. Miután kifehéredett a hús, ráöntjük a vörösbort és annyi vizet, amennyi ellepi. Amikor félig megpuhult a sertéshús, beletesszük a megpucolt és cikkekre vágott burgonyát is. Lisztből és a tojásból, valamint 2 mokkáskanál sóból tésztát gyúrunk, majd beleszaggatjuk a gulyásba, és készre főzzük.

Megjegyzés

Szüret alkalmára készítettem el ezt a gulyást. - Scsilluka

Ezek is érdekelhetnek

Friss