Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Bulgursaláta bébispenóttal

30 perc
egyszerű
átlagos
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A bulgurt kétszeres mennyiségű vízben puhára főzzük, majd lehúzzuk a tűzről, és langyosra hűtjük.
  2. Felforrósított olívaolajon üvegesre pároljuk a megtisztított, finomra vágott vöröshagymát. Ráreszeljük a meghámozott fokhagymát, majd rádobjuk a megtisztított spenótleveleket, és kissé megfonnyasztjuk azokat.
  3. A bulgurt összeforgatjuk a spenótos keverékkel, a citrom kifacsart levével és a megtisztított, felkarikázott újhagymával. A magkeverékkel megszórva tálaljuk a salátát.

    15 EXTRA KÖRET HÚSOK MELLÉ, HA UNOD A RIZST ÉS A KRUMPLIPÜRÉT! >>> 

    10 FONTOS DOLOG, AMIT A BULGURRÓL TUDNOD KELL >>> 

Ezek is érdekelhetnek