hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Krumplis-gombás rakottas

75 perc
egyszerű
átlagos
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

1.

A krumplit meghámozzuk, felkarikázzuk és forrásban lévő, sós vízben félpuhára főzzük. Ezután leszűrjük és lecsepegtetjük.

2.

A gombát meghámozzuk, cikkekre vágjuk. A fokhagymát megtisztítjuk, összezúzzuk. Az olajat felforrósítjuk, és a fokhagymát megfonnyasztjuk rajta. Hozzáadjuk a gombát, a kakukkfűvel fűszerezzük, majd megpirítjuk, végül megsózzuk.

3.

A burgonyát kivajazott tűzálló tálba terítjük, és elrendezzük rajta a gombát. A tejszínben elkeverjük a reszelt sajtot, majd sózzuk és borsozzuk. Végül a krumplis gombára locsoljuk. 200 fokos sütőben 30-40 perc alatt aranyszínűre sütjük. Felaprított zöldhagymával tálaljuk.

9 EGYSZERŰ ÉS ELLENÁLLHATATLAN KRUMPLIS EGYTÁLÉTEL >>> 

13 SZENZÁCIÓS FOGÁS KRUMPLIBÓL, EGYSZERŰEN ÉS OLCSÓN! >>> 

TEPSIS ÉS RAKOTT KRUMPLI: 13 OLCSÓ ÉS EGYSZERŰ BURGONYÁS ÉTEL >>>
 

Ezek is érdekelhetnek

Friss