hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Carbonara spagetti

MME MME
30 perc
egyszerű
megfizethető
2 adag
Hozzávalók
Allergének
  • Glutén
  • Tojás

Elkészítés

  1. Egy mély serpenyőben lepirítjuk a bacont, rádobjuk a fokhagymát, 1 perc alatt megdinszteljük, és lehúzzuk a tűzről.
  2. Eközben a spagettit kifőzzük, a csomagoláson található utasítás szerint, majd leszűrjük, a főzőléből félreteszünk egy keveset.
  3. A tésztát, még forrón a serpenyőbe, a fokhagymás szalonnára fordítjuk, majd a parmezánt 2 egész tojással és 1 tojássárgájával összekeverve ráöntjük.
  4. Az egészet alaposan összeforgatjuk, és ha extrakrémes állagot szeretnénk, néhány kanállal adunk hozzá a főzővízből. A carbonara spagettit azonnal tálaljuk!

Nézzétek meg videón, hogyan készül az eredeti carbonara spagetti!

Ezek is érdekelhetnek

Friss