Elkészítés: A kókuszos tésztához a 7 tojásfehérjét 30 dkg porcukorral kemény habbá verjük. 30 dkg kókuszreszeléket, 4 evőkanál lisztet és fél csomag sütőport keverünk hozzá. Középmeleg sütőben halványrózsaszínűre sütjük.
A krémhez 7 tojás sárgájából, 15 dkg cukorból, 2 dl feketekávéból és 3 evőkanál lisztből krémet főzünk. 25 dkg margarint a még langyos krémhez hozzákeverünk, és a kihűlt alapra kenjük.
A csokimázhoz 20 dkg porcukrot 2 evőkanál kakaóporral összekeverünk. 10 dkg margarint hozzáadunk (nem kell krémesre keverni!), 3 evőkanál forrásban lévő vízzel elkeverjük, és a krémre kenjük.
Hűtőbe rakjuk. Ha a csokimáz megszilárdult, meleg vízbe mártott késsel felszeleteljük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!