Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ezeket az akciókat ne hagyd ki húsvét előtt!

default user icon
MME
Az ünnepi étkezéseknek szeretjük megadni a módját, de ilyenkor sem utolsó szempont, hogy jó áron szerezzük be az alapanyagokat. A különböző boltok kínálatait átnézve összegyűjtöttük, mit hol érdemes megvenni húsvét előtt.

Az ünnep előtti kínálatban mindenhol szerepel a sonka, torma és a kalács is, és van, ahol a nagy márkák termékeit is beszerezhetjük, igen kedvező áron. Fontos sütési alapanyag, a margarin is akciós lesz, de azokra is gondoltak, akik már készen vennék meg a húsvéti desszertként tálalt édességeket.

 

Akciók a Lidlből

A Lidl üzleteiben március 21–27. között a füstölt, főtt kötözött lapockát 1689 Ft/kg áron szerezhetjük be. A bőrös csülök 1349 Ft/kg, a kis üveges reszelt torma pedig 169 Ft-ért kapható. Többféle kaláccsal is készülnek a vásárlóknak: a sós fonott kalács 299 Ft, az édes 549 Ft-ba kerül. Az ízesített, illetve a tönkölylisztes változatokat pedig 499–699 Ft-os áron vehetjük meg. A süteménykészítéshez az 50 dkg-os Vénusz sütőmargarint 1299 Ft-ért vásárolhatjuk meg. A szokásos csütörtöki akciók a húsvét előtti héten már szerdán indulnak, és többek között a csomós hónapos retket szenzációs áron, mindössze 79 Ft-ért kaphatjuk meg. Az újhagyma csokronként 179 Ft-ba kerül, a tojás pedig 1079 Ft / 30 db, azaz 36 Ft/db áron lesz elérhető.

Az ALDI sem marad alul

A szintén március 21-től érvényes akció keretein belül a kötözött sonkát, valamint a reszelt tormát itt is nagyon kedvező áron, 1689 Ft-ért, illetve 169 Ft-ért vehetjük meg. Ezenkívül tojásért is érdemes betérni, aminek darabja 35,90 Ft, tehát a 10 darabos kiszerelés 359 Ft-ba kerül. Különleges formájú koszorúkalácsot vehetünk 399 Ft-os áron. Csütörtöktől a sonkakísérő újhagyma 199 Ft lesz, a hónapos retek pedig 139 Ft.

Nagy márkák és házi sütemények a Pennyben

Március 21-től a Penny kínálatában is megtalálható a kötözött sonka, itt 1777 Ft/kg áron vásárolhatjuk meg, a torma pedig szintén 169 Ft-ba kerül. Az 50 dkg-os Rama sütőmargarin 639 Ft-ért kapható, az Univer ketchup 649 Ft, a mustár pedig 599 Ft. A sütésben nem jártas édesszájúakra gondolván ünnepi süteményválogatást állított össze az üzletlánc, ami március 25-től érhető el. Ebben a nagyiféle házias desszertek és különleges marlenkavariációk is helyet kaptak, és az édesség fajtájától függően 799-től 4499 Ft-ig terjed az árszabás.

A bevásárlás után pedig válogassatok a legjobb húsvéti receptjeink között>>>

 

Borítókép: Shutterstock

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss