Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Túlsúlya miatt cikizték az énekesnőt, most 20 kilót lefogyott

default user icon
MME
Kelly Clarksonnak elege lett, hogy a súlya miatt bántják? Az amerikai énekesnő gyermekei születése után 30 kiló súlyfelesleggel küzdött, s bár sokszor nyilatkozta azt, hogy ő teljesen jól érzi magát a bőrében, most diétába kezdett és már 20 kilótól megszabadult.

Kelly Clarkson nevét 2002-ben ismerte meg a világ, amikor megnyerte az American Idol zenei tehetségkutató első szériáját. Az aranytorkú énekesnő karrierje töretlen volt, első három albuma 9,5 millió példányban kelt el az Egyesült Államokban. A népszerű Clarksont 2008-ban a VH1 az új évezred 10 legszexibb nője közé választotta, a nyolcadik helyen végezett.

Az énekesnő az utóbbi években inkább a magánéletére koncentrált. 2014-ben megszületett első gyermeke, River Rose, majd két évvel később kisfia, Remington. A terhessége alatt felszaladt kilóktól azonban nem szabadult meg, ami miatt sokan bántó megjegyzéseket tettek rá.

 - Előfordult, hogy bántottak a testem miatt. Az emberek csak a külsőségekkel törődnek. Azt gondolják rólam, hogy valami baj van az életemben, de számomra a túlsúly egyenlő a boldogsággal – nyilatkozta korábban az énekesnő a Redbooknak.

Hogy a bántó megjegyzések, vagy más ösztönözték a sztárt, esetleg az, hogy visszatér a Voice-ba, nem tudni, de idén fogyókúrába kezdett. Kelly Clarkson négy hónapja diétázik. Heti négy alkalommal jár edzőterembe.

Lemondott a szénsavas italokról  és a feldolgozott élelmiszerekről. Magas fehérjetartalmú ételeket eszik, gyakran fogyaszt nyers zöldségeket, a szénhidrátot pedig minimálisra csökkentette. Clarkson azt a trükköt is bevetette, hogy csak a felét eszi meg annak az adagnak, ami a tányérján van. A maradékot meghagyja másnap ebédre. 

Az erdmény mindenestre önmagáért beszél. Az énekesnő négy hónap alatt közel húsz kilót fogyott.

RÁ SEM ISMERSZ, ANNYIRA LEFOGYOTT MARIAH CAREY >>> 

ELÁMULSZ, MILYEN DÖGÖS LETT TÓTH VERA! MÁR 40 KILÓT FOGYOTT >>> 

27 KILÓT HÍZOTT A TERHESSÉG ALATT A SZTÁRANYUKA - ÍGY NÉZ KI MOST >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss