Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Karamelles csirke zöldségekkel

MME MME
120 perc
mester

Elkészítés

A csirkecombokat sózzuk és fűszerezzük be, majd forró olajon süssük aranyszínűre.

A hagymát és a citromot tisztítsuk meg, a cukkinit és a citromot karikázzuk fel.

A csirkecombokat tegyük egy tepsibe, majd szórjuk meg kristálycukorral. Rakjuk mellé a citrom- és a cukkinikarikákat, valamint a zöldhagymát, amire előtte csepegtessünk egy kevés citromlevet.

A csirkecombokat tegyük a sütőbe, és 150°C-on legalább 30 percig süssük őket.

Megjegyzés

Ha a csirkehús a szükségesnél zsírosabb lenne, sütés közben szurkáljuk meg, így kifolyik majd belőle a fölösleges zsiradék!
- MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss