A tojásokat szétválasztjuk, a fehérjéből kemény habot verünk. A sárgáját jól összekeverjük a túróval, a kakaóval, a steviával, majd hozzáforgatjuk a fehérjehabot.
Három részre osztjuk a tésztát, aztán egy 18 cm átmérőjű kapcsos tortaformákba töltjük őket. Ha ezzel megvagyunk, egy 160 fokra előmelegített sütőben egymás után megsütjük őket 15 perc alatt. Ha megsült, hagyjuk kihűlni a lapokat.
Néhány szebb meggyet félreteszünk a díszítéshez. A többit hagyjuk kiolvadni, majd egy villával szétnyomkodjuk, és hagyjuk, hogy jól kicsepegjen a leve.
A tejszínt kemény habbá verjük, majd hozzáforgatjuk a zselatinfixet.
Az alsó lapot tegyük tortatálra, majd a tejszínből pakoljunk kis halmokat körben a szélére, és egyet a közepére. Közéjük mehet a meggy fele. Ezután ráfektetjük a második lapot, és járjunk el ugyanúgy, mint az előbb. Jöhet a harmadik lap is. Végül vonjuk be az egész tortát a maradék tejszínhabbal, díszítsük a félretett meggyel, és szórjuk meg a reszelt csokoládéval.