Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

A legfinomabb fekete-erdő torta, amit valaha ettél - lépésről lépésre!

default user icon
Ez a torta nem kifejezetten az "a hozzávalókat összekeverjük, a többi munkát a sütő elvégzi"- típusú desszert, sokkal inkább a "most valami nagyon finomat és különlegeset szeretnék készíteni"-fajta. De nem kell megijedni: a kétféle tészta és a kétféle krém elkészítése nem igényel különösebb szaktudást, extra eszközöket vagy alapanyagokat, a végeredmény mégis olyan káprázatos lesz, hogy bármelyik cukrászda díszére válna. Érdemes belevágni, ha valami nagyszabásúra készülsz - Pinczel Orsi megmutatja, hogyan készül, lépésről lépésre!
A FEKETE-ERDŐ TORTA RECEPTJÉT ITT TALÁLOD >>> 

 

GÁSPÁR BEA KONYHÁJA: ÍME A NEW YORK-I SAJTTORTA RECEPTJE, LÉPÉSRŐL-LÉPÉSRE! >>> 
SÜTI TITKOK ORSITÓL: KÁPRÁZATOS EPERTORTA GENOVAI PISKÓTÁVAL >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss