Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Így válassz jó sonkát húsvétra - videó!

default user icon
MME
A magyarok számár a húsvét még mindig egy otthon, családi körben töltött ünnep, aminek bizony a sonka valamilyen formában biztos, hogy fontos részét képezi. Azonban sokan tanácstalanok a vásárlás során, ugyanis attól tartanak, hogy a választott darab csalódást fog okozni. Nos, ha magatokra ismertetek, akkor jó helyen jártok, ugyanis az alábbi videóból kiderül, hogyan válasszunk hibátlan sonkát.

Az tökéletes sonka kiválasztása alapvetően nem egy bonyolult feladat, ám ennek ellenére ez sokaknak mégis komoly kihívást, stresszfaktort jelent. Az ok talán az lehet, hogy a legtöbb esetben csak akkor szembesülünk a húsvéti sonka minőségével, amikor nekilátunk az ünnepi menü elkészítésének. A rizikó csökkentése érdekében most hoztunk egy szuper videót nektek, amiben a főváros egyik legjobb hentese lát el bennünket hasznos vásárlási tippekkel.

Egy hazánkban végzett friss felmérés szerint a vásárlók nagy része inkább megfizeti a minőséget, mintsem hogy valami utánzatot vásároljon, ezért tényleg megéri biztosra menni! Igen bosszantó tud lenni, ha a rossz minőségű sonka miatt csalódást keltő a húsvéti menü. Szóval ebből kiindulva az óvatosság és a nehéz döntéshozatal tökéletesen érthető. Feltételezzük, hogy a fenti videónak hála most minden kételyt eloszlatunk, és ezután ti is magabiztosan válogattok az ünnepi sonkák között.

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek