Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Komoly döntésre szánták el magukat a Remény Farm gazdái

default user icon
MME
Anna és Dávid 2019-ben hozták létre a Remény Farmot, és kezdtek új életet egy fenntartható gazdaság üzemeltetőikét. Most újabb változásra van szükségük.

Bár a Remény Farmot sokan főképp a mókásan okító TikTok-videóik miatt ismerik, ennél jóval komolyabb küldetéssel indult útjára a kezdeményezés.

Ha még nem ismered Anna és Dávid történetét, a Remény Farm honlapján elolvashatod, kik ők és miért hozták létre a gazdaságot, de egy rövid videóban is összefoglalták nekünk.

Mi is a Remény Farm?

Röviden: egy klímatudatos, fenntartható gazdaság, ahol vegyszer- és antibiotikummentes termékeket állítanak elő, nem csak saját felhasználásra. Anna és Dávid egyszer csak úgy érezték, elegük van a nagyvárosi nyüzsgő életből, és vidékre költöztek, ahol többéves, kitartó és kemény munka eredményeképpen létrehozták saját minifarmjukat. Hamarosan létrehozták TikTok-csatornájukat, így igen gyorsan országszerte ismertté váltak, hatalmas követőtáborra tettek szert.

Az utóbbi időben úgy érezték, túl nagy hangsúly került a közösségi médiás megjelenésekre, és a valódi céljuk háttérbe szorult. Ezért ismét változtatnak egy kicsit az életükön.

A mostani döntésükről egy interjúban beszéltek először, amiből azt is megtudhatjuk, hogyan néz ki egy napjuk, sőt, jövőbeli terveikről is meséltek.

 

Borítókép: Remény Farm Instagram-oldala

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek