Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Itt a vége: Ördög Nóra szomorú bejelentése mindenkit váratlanul ért

Ördög Nóra és férje két évvel ezelőtt nyitotta meg saját üzlethálózatának harmadik kisboltját. A Nekem a Balaton két balatonakarattyai boltja mellett azonban már nincs kapacitásuk működtetni a harmadik, balatonfüredi egységet is.

Ördög Nóra és Nánási Pál négy évvel ezelőtt vágott bele saját delikátboltjuk üzemeltetésébe. A Nekem a Balaton nagy siker lett, kénytelenek is lettek egy nagyobb, a forgalmat teljesen kiszolgáló helyre költözni, miközben megtartották és a mai napig tovább üzemeltetik első kisboltjukat is. Két éve nyitották meg a Nekem a Balaton legújabb, harmadik egységét, ezúttal már nem Balatonakarattyán, hanem Balatonfüreden, ám most úgy tűnik, ez a történet itt véget ért.

A balatonfüredi Nekem a Balaton tavaly októberben technikai okok miatt bezárt, és azóta sem nyitott ki, sőt Ördög Nóra és férje most elárulta, hogy idén már nem is fogad vendégeket a bolt. "Balatonfüreden két szezont működtünk, de azt hiszem, az idei év arról szól, hogy racionalizáljuk a rengeteg feladatunkat, és az egyik ebből az, hogy fájó szívvel, de el kell engednünk a füredi boltot" - mesélte Nóra a Blikknek , hozzátéve, hogy nem tudtak ott elég időt tölteni, és megterhelő volt az ide-oda utazgatás az egyéb teendők mellett.

A Nekem a Balaton Füred idén nyáron tehát zárva marad, azt azonban egyelőre még nem döntötték el, hogy véglegesen lehúzza-e a rolót a kisbolt, vagy csak átmeneti lesz a pihenő.

Borítókép: TV2/Gordon Eszter

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss