Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Nem hiszed el, kinek az éttermében vacsoráztak Harry hercegék

default user icon
MME
Egy közkedvelt New York-i étteremben vacsorázott hétfő este Harry herceg és felesége Meghan Markle, lesifotók is készültek róluk!

Robert De Niro közkedvelt New York-i éttermében vacsorázott hétfő este Harry herceg és felesége Meghan Markle, akik már rég megszakították a kapcsolatot a brit királyi családdal, és áttették székhelyüket az ígéret földjére. A lesifotósok lencsevégre is kapták a hercegi párt, amikor kisétáltak a Locanda Verde nevű olasz étteremből.

Egy forrás azt mondta a Page Six nevű bulvárlapnak, hogy Meghan egy elszeparált asztalt szeretett volna kérni, míg egy másik szerint a vendéglátóhely egész belső kerthelyiségét le akarta foglalni, ám mivel azt már korábban kibérelték 15 főre egy születésnap miatt, a tulajdonosok megmondták neki, hogy ez a terve bizony nem sikerült.

Harryék egyébként nem kettesben voltak, egy másik párral "duplarandiztak", és végül az étterem kellős közepén kellett ülniük. Biztonságukra testőrök ügyeltek, akik az étterem teljes területén jelen voltak.

A Page Six úgy tudja, a biztonságiak megmondták a vendégeknek, hogy ha megpróbálnak fotót készíteni a hercegi párról, egészen egyszerűen ki lesznek rúgva az étteremből. A lap forrása szerint egyébként Meghan és Harry jól érezték magunkat, felszabadultan nevetgéltek, Meghan még fel is köszöntötte a mellettük lévő asztalnál ülő szülinapos vendéget. Az informátor azt is elmondta, hogy a pár többek között tatár beefsteaket, raviolit, ricottát és vörösbort fogyasztott. Egészségükre!

A képeket ide kattintva te is megnézheted!

Olvass még több érdekességet a királyi családról:

Ezek is érdekelhetnek

Friss