hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ez a kedvenc reggelije Harry herceg és Meghan Markle kisfiának

default user icon
MME
Sőt, nemcsak Archie, hanem Harry herceg is imádja kisfia kedvenc reggelijét, amit Meghan szokott nekik elkészíteni.

Bár nem sokat tudunk Harry herceg és felesége, Meghan Markle magánéletéről, mióta Los Angelesbe költöztek és hivatalosan is elhatárolódtak a királyi családtól, mostanában egyre több mindent osztanak meg magukról. Február közepén bejelentették, hogy a második közös gyermeküket várják, valamint Oprah Winfrey-nek is interjút adtak, ami március 7-én kerül majd adásba. A napokban pedig Harry James Gordon Late Late Show-jában szerepelt, ahol többek között azt is elárulta, hogy kisfiuk, Archie teljesen rákattant a gofrira.

„A fiam már több mint másfél éves, csodálatos a személyisége, már két-három szót is összerak, és dalokat is énekel. Az első szava a krokodil volt, ami három szótagból áll” - mesélte büszkén Harry.

És hogy miért pont a gofri lett Archie kedvenc reggelije? Erzsébet királynő egy gofrisütőt küldött Archie-nak karácsonyra, Meghan pedig mennyei gofrikat készít a kisfiának, aki hamar rákattant a reggeli finomságra. „Archie reggel felébred, és az első szava az, hogy gofri.”

De Harry herceg azt is bevallotta, hogy nemcsak Archie imádja a gofrit, hanem ő is, és reggelente joghurtot és dzsemet szokott kenni a tetejére.

EZ A SZUPEREGYSZERŰ ÉTEL VOLT VILMOS ÉS HARRY GYEREKKORI KEDVENCE - RECEPTTEL!>>> 

7 TÉNY MEGHAN HERCEGNÉ ÉTKEZÉSI SZOKÁSAIRÓL, AMIN NAGYON MEG FOGSZ LEPŐDNI>>> 

Ezek is érdekelhetnek