A halrudakat tegyük egy tepsibe, és előmelegített sütőben süssük meg, így kevésbé lesznek zsírosak. Ha kész, daraboljuk fel őket. A cukkinit kockázzuk fel, majd sós vízben főzzük 5 percig.
A hagymát tisztítsuk meg és szeljük nagyobb darabokra, aztán a fél paprikát is vagdaljuk hasonló méretű cikkekre. A hurkapálcákra váltakozva szúrjunk hal-, paradicsom-, hagyma-, cukkini - és paprikadarabokat, valamint sampinyongombát.
Helyezzük a tányérokra a salátaleveleket, majd mindegyikre tegyünk három darab nyársat. Csepegtessük le őket olívaolajjal, sózzuk és borsozzuk ízlés szerint, majd bőségesen szórjuk meg az apróra vágott, friss zöld fűszerekkel.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre