Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Balhé a Hal a tortánban: Zámbó Krisztián és Gáspár Győző összeszólalkoztak a vacsoraasztalnál

default user icon
MME
Ahogy azt már megszokhattuk, a Hal a tortán vendégei és vendéglátói nemigen kímélik egymást – és ez ezen a héten sincsen másképp: Zámbó Krisztián a tegnapi adásban folyamatosan Cookyt osztotta, a mai részben pedig az egyik vendégszereplővel, Gáspár Győzővel ugranak egymásnak, a Romantic énekesnője, Kunovics Katinka vacsorapartiján – videó!

A Hal a tortán című műsorban ezen a héten Cooky, Kunovics Katinka, Zámbó Krisztián, Mérai Kata és Young G Béci látják vendégül egymást, és természetesen nincs hiány a jól megszokott szurkapiszkában sem. Tegnap Cooky kapta az ívet Zámbó Krisztiántól, aki szerint a rádiós műsorvezető igen szűkmarkúan mérte a levesadagokat, a krumplis tésztától sem volt elragadtatva, és szerinte a desszertnek kínált tejberizs sem ütötte meg a mércét. 

A szerdai adásban pedig a váratlanul felbukkanó Gáspár Győzővel akasztja össze a bajszát Krisztián. Győzi ugyanis vendégszereplőként ismét feltűnik a műsorban, ezúttal egykori zenésztársa és jó barátja, a mai házigazda, Kunovics Katinka konyhájában. 

„Győző bizniszt ajánlott, hogy segít, amennyit tud a konyhában, és az estét végig fogja szervírozni nekem, tehát pincérkedik. Én ezt átgondoltam, és valljuk be őszintén: a felesége egy pár éve benne van ebben a szakmában, akkor azért gondoltam, hogy valami csak ragadt rá" – mondta el Katinka a ma reggeli Mokkában Győző beugrásáról. 

Az előzetesben látható, hogy azért nem ment minden zökkenőmentesen: Győző tréfásnak szánt megjegyzéseit Zámbó Krisztián nem találta különösebben viccesnek, és a vacsora egy pontján felpattan az asztaltól, majd szitkozódva elviharzik.

Ajánjuk még:

Ezek is érdekelhetnek