Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Új részekkel folytatódik a Hal a tortán: Kelemen Anna és Csuti is versenybe száll

default user icon
MME
A népszerű gasztroreality pár nap múlva visszatér a képernyőre, és rögtön az első héten egy izgalmas csapat veti bele magát a vendéglátás rejtelmeibe.

A Hal a tortán új részei április 17-től, hétköznap esténként 21 órától lesznek láthatóak a SuperTV2-n. A műsor háziasszonyának szerepét ismét Gáspár Bea vállalta magára, aki kis boltjában várja majd a celebeket, akiket az árucikkek mellett ellát majd néhány jó tanáccsal is. Ahogy azt a tavalyi évadban is láthattuk, szükség is lesz majd Bea asszony segítségére, ugyanis nem mindegyik híresség mozog otthonosan a konyhában.

„Idén is érdekes lesz a műsor, szem nem marad szárazon, az biztos! Minden alkalommal éltem a nehezítés lehetőségével, ami hol jól vette ki magát, hol kellemetlenül érintette a delikvenseket. Ez a szezon sem múlhat el családtagom nélkül, az elsőben Győzőm, tavaly pedig Evelyn versenyzett."

„Virág most először méreti meg magát, premier plánban lehet majd látni, ahogy főz a barátnőjével. Kíváncsian várom, hogy mit alakítottak, hiszen én nem voltam ott, annyit azonban elárulhatok, hogy ő bizony eléggé zokon vette a nehezítésem…" – nyilatkozta Gáspár Bea.

A Hal a tortán új évadának első hetében, azaz április 17-től Gáspár Virág mellett fakanalat ragad majd Kelemen Anna, Szabó András Csuti, Szorcsik Viki és Kökény Attila is. A folytatásban pedig feltűnik majd a képernyőn Valkusz Milán, Schobert Lara, Molnár Anikó, Sári Évi, Smaltig Dalma és Zámbó Krisztián is.

Borítókép: TV2

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss