Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Gáspár Győző keményen beszólt a sztároknak – senkit nem kímélt a showman!

default user icon
MME
Gáspár Győző a Hal a tortán című, sztárversenyzős gasztrovetélkedő végén sommázta a kisebbik lányához, Virághoz érkező hírességek étkezési szokásait. Ahogy azt tőle megszokhattuk: senkit nem kímélt.

Javában pörög a Hal a tortán című celebes gasztroreality legújabb évada, és ezen a héten a Gáspár család legifjabb tagja, Virág is megmutathatja, hogyan boldogul a konyhában. A csütörtöki adásban kapta meg ő a vendéglátó szerepét, és segítségként befogta Gápár Győzőt is, aki tetőtől talpig séfruhában öltözve támogatta a lányát, és szórakoztatta az egybegyűlteket: Kelemen Annát, Szorcsik Vikit, Kökény Attilát és Szabó András Csutit.

A vendégek tökéletesen elégedettek voltak az estével – hiszen Virág a maximális 5 pontot megkapta mindenkitől –, nem úgy, mint Győző velük: 

„Hát, megmondom őszintén, 24 éve vagyok közszereplő, de ilyen sintér celebekkel én még az életemben nem találkoztam. Az egyik kiönti a pezsgőt, a másiknak kiesik a foga, nem tudnak az asztalnál enni. Úgyhogy, gyerekek, feltették az i-re a pontot, készen vagyok, lehet takarítani" – értékelte az eseményeket Győző.

 

 

(Borítókép: profimedia.hu)

Ezek is érdekelhetnek

Friss