Előkészítés: A burgonyát meghámozzuk, megmossuk, kis kockákra vágjuk. A hagymát megtisztítjuk, vékonyan felkarikázzuk.
Elkészítés: Felforrósítjuk a fűszervajat, és megfuttatjuk benne a burgonyát. Hozzáadjuk a hagymát, és közepes tűzön, 25 percig pirítjuk. Sóval, borssal fűszerezzük. A tojást felverjük a tejjel, a burgonyára öntjük, és közepes tűzön kb. 15 percig sütjük. A megfordítjuk, és a másik oldalát további 10 percig sütjük. Tálra csúsztatjuk, mint egy tortát, szeletekre vágjuk, és salátával, vagy paradicsomszósszal kínáljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre