A 8 tojás fehérjét 8 evőkanál kristálycukorral kemény habbá verjük, majd hozzáadjuk a tojások sárgáját és összedolgozzuk. Ezután hozzáadjuk a sütőport, majd hozzákanalazunk 8 evőkanál lisztet. Robotgép alacsony fokozatán összedolgozzuk, majd a masszát csatos tortaformába öntjük (28 cm) és előmelegített sütőbe helyezzük. Kb 20 perc alatt takarék lángos világos barnára sütjük. Állagát tűpróbával ellenőrizhetjük.
A kisült tortát kihűtjük majd elkészítjük a krémet.
A pudingport egy edénybe öntjük, hozzáadjuk a cukrot és folyamatos kevergetés mellett a tejet. Felforraljuk és sűrűre főzzük. Ezután kihűtjük. A cukrászhabot/habtejszínt robotgéppel felverjük, majd hozzáadjuk a kihűlt pudingot és óvatosan összedolgozzuk őket. Így egy habos, könnyed krémet kapunk