Előkészítés: A halat falatnyi darabokra tördeljük/vágjuk. A dinnyét kettévágjuk, magjait kikaparjuk, húsából gombócokat vájunk ki. A kaprot leöblítjük, szárazra rázzuk, és felaprítjuk.
Elkészítés: A majonézt simára keverjük a tejföllel, a tejszínes tormával, az aszúval és a kaporral. Sóval, borssal ízesítjük. A halat összeforgatjuk a dinnyével, ráöntjük az öntetet, és citromszeletekkel körítve tálaljuk. Bagettet kínáljunk hozzá.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 30 perc múlva
1 adag: 334 kcal
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre