Elkészítés: A tejfölt, a majonézt, a mustárt és a tormát egy jénai tálban összekeverjük, majd sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a citromlevet és a kristálycukrot.
A póréhagymát alaposan megtisztítjuk, a fehér részét vékony karikákra vágjuk, és a masszához keverjük.
A gombát megtisztítjuk, szeletekre vágjuk, kevés vajon a zöldbabbal együtt megpároljuk, ételízesítővel és borssal ízesítjük. Mikor kihűlt, a majonézes alaphoz keverjük.
A meghámozott narancsot apró kockákra vágjuk, és ezt is hozzákeverjük.
Hűtőben 1-2 órát pihentetjük. Hideg sültekhez tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre