Elkészítés: A tejszín kivételével a töltelék összes hozzávalóit beletesszük egy közepes méretű teflonserpenyőbe, és takaréklángon addig főzzük kevergetve, amíg a margarin és a cukor tökéletesen felolvad. Ha ez megtörtént, akkor még 2-3 percig tovább főzzük, és persze folyamatosan keverjük közben. Ekkor hozzáadjuk a tejszínt, 1 percig még ezzel együtt főzzük kevergetve, majd levesszük a tűzről.
Ezután az egyik ostyát ráhelyezzük egy tálcára vagy sütőpapírra. Aztán egyenletesen elkenjük rajta a tölteléket. Lefedjük a másik ostyalappal, és a hűtőbe tesszük. Amikor kihűlt, a tetejét bevonjuk csokoládéval.
Végül, miután már a csokoládé megszilárdult, szeletekre vágva, lehűtve tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre