A radicchiót megtisztítjuk, a torzsáját eltávolítjuk, a leveleit pedig csíkokra vágjuk. Felforrósítunk 1 ek olívaolajat, és megfonnyasztjuk benne a felcsíkozott radicchiót. A tűzről levéve hagyjuk kihűlni, majd hozzáadjuk a meghámozott, felaprított fokhagymát, a feta sajtot, a felaprított mentát, 10 dkg vajat, és sózzuk, borsozzuk.
A tésztához meglangyosítjuk a tejet, és felfuttatjuk benne az élesztőt. Összedolgozzuk a liszttel, a cukorral, egy csipet sóval, a maradék olívaolajjal, a maradék, felolvasztott vajjal. Összegyúrjuk, letakarjuk, kb. 1 óra alatt a duplájára kelesztjük.
A megkelt tésztát lisztezett deszkán kinyújtjuk, megkenjük a radicchiós töltelékkel, majd feltekerjük, és kb. 5 cm széles darabokra vágjuk.
A kész csigákat elrendezzük egy kerek sütőformában, és készre sütjük180 fokra előmelegített sütőben kb. 25 perc alatt.