Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Fehércsokis csokitorta II.

> 90 perc
bonyolult
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: 1. A sütés előtti napon a krémhez a tejszínt felmelegítjük (nem forraljuk), a fehér csokoládét megolvasztjuk benne, alaposan elkeverjük, lehűtjük, és 1 éjszakára hűtőbe tesszük.

2. A tésztához a tojásokat habosra keverjük a kristálycukorral. Óvatosan beledolgozzuk a kakaóporral elvegyített lisztet és 70 ml langyos vízzel elkevert olajat. Kivajazott kilisztezett tortaformában megsütjük. Kihűtjük és kettévágjuk.

3. A krémhez a lehűtött csokis tejszínt kemény habbá verjük. Megtöltjük és bevonjuk vele a tortalapokat, tetszés szerint díszítjük.

Ezek is érdekelhetnek