Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Fasírtgolyók

30 perc
egyszerű
átlagos
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A zsemléket felszeleteljük, tejbe áztatjuk, majd kifacsarjuk, összemorzsoljuk, és a húshoz keverjük.
  2. A meghámozott, apróra vágott hagymát, a zúzott fokhagymát, a felvert tojást is beledolgozzuk a darált húsba. Mustárral, majorannával, sóval, borssal, pirospaprikával ízesítjük, fűszerezzük.
  3. A masszából vizes kézzel diónyi golyókat formázunk, lisztbe forgatjuk, és bő, forró olajban kisütjük.
  4. Köretként főtt krumplit vagy rizst adhatunk hozzá, tökéletes főzelékfeltét is egyben.

    FASÍRT, STEFÁNIA VAGDALT, BOLOGNAI - A LEGJOBB DARÁLT HÚSOS RECEPTEK >>>

    GYORSAN KÖNNYŰT: BÖGRÉS FASÍRTGOLYÓ VILLÁMGYORSAN >>>

Ezek is érdekelhetnek