Elkészítés: 3 tojásfehérjét 3 kanál vízzel és 10 dkg cukorral kemény habbá verünk. 4dkg csokit belereszelünk, hozzáadjuk a tojások sárgáját, a 10 dkg lisztet, a sütőport. Összekeverjük, majd sütőpapírral bélelt tepszibe öntjük. 180 fokon megsütjük kb. tíz perc alatt. Ha kész, feltekerjük, hagyjuk kihűlni.
A pudingot fél liter tejjel és 3 evőkanál cukorral készre főzzük. A piskótatekercset a pudinggal megtöltjük, eperdarabokat szórunk bele (nem kell darabolni az epret, és nem kell túl sűrűn szórni). Feltekerjük, és a tetejére porcukrot szórunk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre