Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Egyszerű tonhalas tészta

8 3.1/5
35 perc
egyszerű
olcsó
2 adag
Allergének
  • Glutén
  • Hal
  • Tej

Elkészítés

  1. A tonhal konzervről leszűrjük az olajat. Serpenyőbe töltjük és megpároljuk rajta a felkockázott vöröshagymát.
  2. Hozzáadjuk a villával kissé szétszedett tonhalat. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, és hozzáadjuk az apróra vágott vagy préselt fokhagymát is. Végül a tejfölt keverjük bele.
  3. 10 percig főzzük, majd a végén hozzáadjuk a friss, felaprított petrezselymet.
  4. A tésztát a csomagoláson feltüntett utasítás szerint sós vízben kifőzzük. Leszűrjük, majd hozzáforgatjuk a tonhalas szószhoz.

Megjegyzés

Rizzsel is finom, ha nem szeretnék tésztával fogyasztani. - moffancs

Ezek is érdekelhetnek

Friss