Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Csokoládés mámor

MME MME
4.5/5
15 perc
egyszerű
átlagos

Elkészítés

Elkészítés: A fonott kalácsot összevágjuk és langyon tejjel meglocsoljuk, hogy megázzon. Egy jénai tálba rakjuk, rákenjük a baracklekvárt, utána a cukrozott darált dióval megszórjuk, és végül a meggylekvárt és a meggyet tesszük rá. Addig rakjuk, míg a kalács elfogy. Ezután az étcsokit rászeszeljük a süteményre. A pudingot elkészítjük. Egy tányér aljára tesszük a pudingot, a tetejére helyezünk egy darab süteményt, végül tejszínhabbal díszítjük. Nem kell sütni, hamar kész, és igazán nagyon finom.

Megjegyzés

Aki nem szeret sütni, de szereti az édességet , vagy éppen hirtelen vendég érkezik, hamar elkészül vele és nagyon finom. - MME

Ezek is érdekelhetnek